Boeken leren, boeken creëren en boeken zeggen: dromen mag!

blog boekenbeurs
Architectuur
Design
Interieur
Lifestyle

Boekenbeurs 2018

Zalig, even tijd nemen om te verdiepen in een boek! Boeken leren je iets, brengen je iets bij en geven je ontspanning. De geur, de structuur van het papier en het verrassende van wat je op de volgende pagina zal ontdekken. De boekenbeurs, het moment voor mij om op zoek te gaan naar nieuwe lectuur, inspirerende en interessante werkboeken. Met mijn gedrevenheid iets te vinden over interieur, kunst, fotografie, materialen, mensen, het leven,…kortom mijn passie. En het aanbod was er! Heel veel boeken die mijn dynamische boekenkast konden aanvullen. Na een dagje boekenbeurs, gefocust op datgene die mij boeit, heb ik een aantal boeken geselecteerd die mij prikkelen.

blog boekenbeurs
blog boekenbeurs
blog boekenbeurs
blog boekenbeurs

150 Bars you need to visit before you die – Natuurlijk spreekt dit boek mij aan. Graag drink ik een lekkere cocktail in een bijzonder interieur en het mag eender waar zijn. Het is 100% genieten.

Upgrade – Hoe je aan bestaande architectuur elementen toevoegt zodanig je nieuw leven inblaast aan het bijna vergeten gebouw. Je kijkt er naartoe vanuit een andere invalshoek. De nieuwe context van het gebouw wordt gecreëerd. Heel mooie realisaties.

Young Visionaries – Vernieuwend zijn is een heel proces en vooruit denken zonder meer. Het is experimenteren en de uitdaging van het uitvoeren. De realisaties die daaruit voortvloeien…. om stil van te worden.

blog boekenbeurs
blog boekenbeurs
blog boekenbeurs

Why materials matter – Materialen maken het interieur. Ze geven het interieur een bepaalde energie. Designers denken daarover na en zo worden nieuwe materialen ontdekt of bestaande materialen worden op een andere manier toegepast. Ook hier wordt het punt aangehaald om te recycleren en daar creatief mee te werken. Interessant boek.

Stoned – De eeuwigheid van stenen. Ze zijn gevormd door de natuur en hebben hun prachtige structuren en tekeningen te danken aan moeder natuur. Creator zijn van een object met natuursteen is zeer dankbaar. Respect!

Fearless – De betekenis van het woord biedt mogelijkheden die eindeloos zijn. Als je het boek openslaat begrijp je wat fearless is. Durven doen wat anderen niet doen. ’s Avonds vind je mij alvast in een comfortabele zetel met één van deze inspirerende, fascinerende, vernieuwende boeken die mij opslorpt en alle aandacht onttrekt van wat er rond mij gebeurt. Genietend van het moment!