ontwerpster.

LOV Design is de zaak van interieurarchitect Anja Sanders. Al ruim 15 jaar werkt ze met veel oog voor detail, aandacht voor kwaliteit en een grote toewijding aan interieurprojecten, van het ontwerp tot en met de realisatie.

Om de wensen van haar klanten te realiseren, gaat Anja tot het uiterste. Luisteren is dan ook een van haar belangrijkste vaardigheden. Ze staat mensen bij met advies en inspiratie, en schrikt er niet voor terug om te blijven exploreren. Net als haar interieurs is ze voortdurend in beweging, op zoek naar nieuwe oplossingen en innovatieve designs. Zo neemt ze jou mee op een inspirerende reis, naar het interieur van hun dromen. Een interieur ziet ze als een verlengstuk van je leven.

Interieurarchitect Anja Sanders uit Brugge

Haar realisaties kunnen niet onder één noemer geplaatst worden. Ze zijn telkens het unieke resultaat van een intense samenwerking met jou.

Wat haar realisaties met elkaar verbindt, is haar liefde voor exclusieve en vernieuwende materialen, structuren en kleurenpaletten die worden gecombineerd tot een harmonieus geheel met een (eigen)zinnig karakter.

Anja plaatst steeds de wensen en verlangens van jou voorop. Wil je samen met haar een project aangaan in alle discretie? Uiteraard is dat mogelijk. Indien gewenst, wordt jouw droom in alle anoniemiteit gerealiseerd.

moodboards van interieurarchitect Anja Sanders uit Brugge
animatie-lovdesign