Genieten van het kleine geluk

©lovdesign_Ice bar Oyya - Gent
Horeca
Interieur
Winkel

De mooiste OYYA shop tot nu toe!

Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging

Mathieu Eyckmans: “Vanaf het inleidende gesprek tot de oplevering is alles zeer vlot verlopen. Het concept van de originele Oyya uit 2014 werd behouden, wel merk je dat het interieur in een nieuw kleedje is gestoken. Je hebt met de implementatie van nieuwe elementen en materialen ervoor gezorgd dat dit voor mij de mooiste Oyya shop tot nu toe is. Na de eerste 3 winkels met een totaalinrichter samen gewerkt te hebben merk je toch duidelijk het verschil in aanpak. Het was voor mij ongetwijfeld de minst stresserende inrichting tot nu toe, dankzij jouw goede begeleiding. We zaten doorheen het project steeds op dezelfde golflengte. Voor toekomstige projecten ga ik zeker eerst met jou aan tafel zitten om de mogelijkheden te bekijken.”

Anja Sanders: “Een interieur creëren is op en top een beleving van kleuren, vormen en materialen. De vrijheid die Mathieu mij gaf in het ontwerp was een groot pluspunt. Er was een goede interactie zodanig ik bij vragen heel snel een antwoord kreeg en zo verder kon met het ontwerp en uitvoering. We hebben mekaar zeer weinig gehoord tijdens de opbouw van het interieur van Oyya Gent. Dit benadrukt nogmaals dat met weinig woorden, een goede coördinatie en een top team een realisatie tot stand komt. Een goede communicatie is de basis van een goede samenwerking. Mathieu was druk in de weer en heb dan ook het volledige project voor mijn rekening genomen zodat Mathieu enkel de beslissingen hoefde te nemen. Mathieu gaf mij de kans om nieuwe materialen en texturen te implementeren. Zo heb ik een positieve bijdrage geleverd aan het bestaande concept van zwart en wit. De samenwerking met Mathieu is zeer vlot verlopen.”

Dat lekkere, volle roomijs van vroeger, Oyya maakt het! Volgens authentieke recepten, met uitsluitend kwalitatieve ingrediënten. Lekkere melk, volle room, bourbonvanille afkomstig van het eiland Réunion, Belgische chocolade van Callebaut, hazelnoten uit Piemonte, pistache uit Bronte, echt fruit…

Oyya werd geboren uit een liefde voor ijs, een nieuwsgierigheid naar smaakcombinaties en een verlangen om de wereld te verkennen op zoek naar unieke ingrediënten. We verwennen vele klanten met onze overheerlijke creaties.

Ice Bar Oyya vind je in Brugge, Gent en Hasselt. Ook hebben we twee foodtrucks: een oude citroën-truck en een Amerikaanse UPS-truck omgebouwd tot ijstruck.
Met de ene hebben we tijdens de zomer een vaste plek op de zeedijk van Zeebrugge. De andere foodtruck wordt ingezet voor events, huwelijken, babyborrels,...
En nu ook een Oyya Ice Bar te Gent in de Langemunt nr. 8. Iedereen welkom!

Voor meer info over Oyya kijk op de website http://www.oyya.be

Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging
Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging
Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging

Stel je voor dat wij voor jou een nieuw project kunnen creëren. Neem contact op met interieurarchitect Anja Sanders en graag helpen wij jou verder. En jij krijgt de tijd om de dingen te doen die je graag doet! Mail nu jouw vraag en met een waardevolle tip kan je snel tot actie overgaan.

Mathieu wensen wij heel veel succes! Op naar een volgende Ice bar Oyya. Veel plezier!

Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging

Oyya Gent (NIEUW) - Langemunt 8 - 9000 Gent
Oyya Brugge - Noordzandstraat 1 - 8000 Brugge
Oyya Gent - Koestraat 22 - 9000 Gent
Oyya Hasselt - Demerstraat 29 - 3500 Hasselt
Oyya Zeebrugge - Zeedijk - 8380 Brugge

Voor de openingsuren check http://www.oyya.be/locaties/

Wens je meer info over de waffle truck of de ice cream truck, neem contact op met Oyya.