Hoe beginnen we eraan? Eerst een stappenplan.

blog LOV Design - Anja Sanders - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
Art
Business
Design
Horeca
Interieur
Kantoor
Lifestyle
Privé
Winkel

STAP 1: EEN GOED GESPREK
De eerste gesprekken zijn zeer belangrijk. Wat wil je gaan inrichten en realiseren. Wat wil je heel graag en waar hou je helemaal niet van. Als je dat al weet sta je al een stap verder. Je interieur is een verlengstuk van je leven. Je interieur precies op maat van jouw leefwereld. Je interieur kan evolueren zoals je als mens ook evolueert naarmate de tijd verstrijkt. Je interieur van vroeger zal niet hetzelfde zijn als nu. Het onderzoek naar jouw wensen en noden. Een aantal gesprekken zijn nodig alvorens het ontwerp effectief op papier kan vertaald worden naar de eerste schetsen.
STAP 2: IDEEËN VERZAMELEN
Op basis van de eerste schetsen, creëren we het design van jouw project. Zo kijken we met welke beelden, kleuren en materialen jij een match hebt. Wat er bij jou leeft. Het is een start van de vertaling van jouw interieurdroom naar een schets.

blog LOV Design - Anja Sanders - Moodboard privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Moodboard - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Moodboard restaurant - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

STAP 3: ONTWERP OF CONCEPT CREËREN
Bij een nieuw ontwerp horen de nodige creatieve plannen en gekozen materialen zodat je een duidelijk beeld krijgt van de functionele indeling en een idee jouw interieur die je graag ziet. Tijdens het ontwerpproces zal je nog wijzigingen toevoegen tot het ontwerp volgens jouw wensen. Hier zal het ontwerp evolueren naar een definitief ontwerp klaar om de technische tekeningen aan te vatten.

blog LOV Design - Anja Sanders - 3D privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - 3D privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - 3D kantoor - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

STAP 4: TECHNISCHE PLANNEN
Zodra het ontwerp wordt goedgekeurd worden de technische plannen opgemaakt. Dit is de praktische kant van jouw project. Met deze technische plannen gaan de aannemers aan de slag. Wat hebben de aannemers nog meer nodig?
STAP 5: AANNEMERS EN LEVERANCIERS ZORGVULDIG UITKIEZEN
Het zorgvuldig uitkiezen van de aannemers en het aanspreken van de juiste leveranciers is uitermate belangrijk. We houden de touwtjes strak in handen. LOV Design is de motor van het project en alle onderdelen dienen van goede kwaliteit te zijn en te werken volgens het vooropgestelde schema.
STAP 6: MEETSTAAT OPMAKEN
Bij een goede voorbereiding hoort een gedetailleerde meetstaat. Deze is de technische leidraad met de beschrijving van materialen en hoeveelheden. De meetstaat wordt aan de aannemers bezorgd samen met de technische plannen. Specificaties van materialen met de juiste hoeveelheden worden gebruikt om prijsaanvragen te doen bij aannemers. Deze meetstaat zorgt ook voor de info om de nodige bestellingen uit te voeren.
STAP 7: PLANNING OPMAKEN
De planning zorgt ervoor dat de gekozen aannemers jouw project bouwen binnen de vastgelegde termijn. Zij ontvangen van ons een planning, zo weet elke aannemer wanneer hij op de werf verwacht wordt en binnen welke termijn hun werk te voltooien. Bijkomend ontvangen zij van ons het ontwerp, zo hebben zij een idee wat het eindresultaat zal zijn en weten zij aan wat zij bouwen. Zij ontvangen van ons de technische plannen, zo weten zij wat waar dient geplaatst te worden met de nodige afmetingen. Zij ontvangen van ons bijstand tijdens de werf, zo zijn er bij de geringste vragen een antwoord zodat zij geen tijd verliezen. Deze bijstand is zowel op de werf als op kantoor.

blog LOV Design - Anja Sanders - plannen traiteur - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - plannen privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - plannen restaurant - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

STAP 8: WERFOPVOLGING - PROJECTOPVOLGING
Elk project wordt geleid door een projectleider die jouw dossier door en door kent. Deze projectleider doet de nodige werfbezoeken om te controleren of alles op de juiste plaats zit en alles volgens voorschrift uitgevoerd wordt. Deze werfbezoeken zijn van grote waarde voor jou. Je kan vragen stellen aan de werfleider. De laatste knopen worden doorgehakt. De projectleider is de schakel tussen jou en de aannemer. Zo hoef jij jou niets aan te trekken van de ganse organisatie.

blog LOV Design - Anja Sanders - werf privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - werf restaurant - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - werf traiteur - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

STAP 9: JE KAN BIJ ONS ALTIJD TERECHT
Voor elk project gaan we tot het uiterste om jouw wensen voor je interieur te realiseren. LOV Design blijft in beweging op zoek naar nieuwe oplossingen en innovatieve designs.
Veel plezier en succes met jouw interieur! Plan je vrijblijvende afspraak. Wij horen het graag.

blog LOV Design - Anja Sanders - Project privé - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Project restaurant - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Project traiteur - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign