LOV DESIGN, ONTSTAAN UIT LIEFDE VOOR DESIGN

LOV DESIGN, ONTSTAAN UIT LIEFDE VOOR DESIGN
Business
Design
Interieur
Lifestyle

LOV Design

Vrijheid, voor designers is het een sleutelwoord. De vrijheid om te creëren en ideeën te delen met de wereld via je ontwerpen. Maar ook de vrijheid om een nieuwe weg in te slaan. Dat is precies wat ik deed, geleid door mijn passie voor design.

LOV Design was geboren. Het begin van een nieuwe weg, zonder duidelijk eindpunt. Want mijn liefde voor interieur kent geen grenzen. Alles mag en alles kan, en ik ben vast van plan om er helemaal voor te gaan.

De naam LOV Design koos ik dan ook niet zomaar. Het staat voor mijn liefde voor interieur, voor het leven in al zijn facetten en alle mooie dingen die het betekenis geven. 

De staat voor levendig, lief, lachen, leerrijk, luxe, …

de staat voor onweerstaanbaar, ongelooflijk, overvloed, ontspannen, …

de staat voor verrukkelijk, verandering, vertrouwen, verbonden, …

Een leven vol moois, a Life Of good Vibes. Kijk gerust rond op mijn nieuwe website en voel ze zelf, de liefde voor schoonheid en een leven vol positieve vibes.