Mummy Moss Greenwall

blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Material District - ©lovdesign
Design
Horeca
Interieur
Kantoor
Lifestyle
Privé
Winkel

MUMMY MOSS GREENWALL

blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Mummy Moss Greenwall - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Mummy Moss Greenwall - ©lovdesign
blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Mummy Moss Greenwall met schors - ©lovdesign

Het is altijd fijn als de realisatie van LOV Design wordt gepubliceerd. Hier vind je de foto’s van de realisatie Gelato en Coffee Bar Surprice terug op de website van Material District. LOV Design heeft het ontwerp en projectcoördinatie voor haar rekening genomen. En het resultaat mag er zijn! De zaakvoerders van Surprice zijn mensen die bewust keuzes maken, ook voor hun interieur.

Het product van Soundless Acoustics, meerbepaald mummy moss greenwall, is geplaatst op de wanden aan één zijde van het pand. Dit om natuurlijke elementen toe te voegen aan het frisse interieur. En er zijn nog voordelen aan de groene moswand!
Mummy moss greenwall bestaat uit 100% natuurlijk mos. Het materiaal bestaat uit een akoestisch paneel dat bestaat uit gemummificeerd mos, aangebracht op een akoestische rug van cradle-to-cradle katoenvezels, gemaakt van gerecyclede jeans, verkrijgbaar in verschillende diktes. De applicatie wordt gedaan met een zeer dunne laag lijm, gemaakt van aardappelzetmeel om ervoor te zorgen dat de oplossing volledig duurzaam is. Het mos is volledig onderhoudsvrij. Het verliest niet zijn natuurlijke opvallende groene uiterlijk, noch zijn natuurlijke geur en het heeft geen water of iets anders nodig dan uw ademloze bewondering ...!

Omdat mos nauwelijks eigen akoestische eigenschappen heeft, interfereert het niet met de absorptiekwaliteiten van het steunmateriaal en laat het de katoenvezelplaten hun werk rustig doen …

Soundless Acoustics heeft dit mospaneel ontwikkeld om een naadloze muur te maken of om mospanelen of akoestische bloempotten in elke gewenste maat te maken om aan de muur te hangen om een onmiddellijke, mobiele akoestische oplossing te creëren.

Veel (inter) nationaal onderzoek heeft de grote impact van een comfortabel akoestisch klimaat in een ruimte op gezondheid en welzijn aangetoond. Soundless Acoustics biedt akoestische oplossingen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren door overtollig geluid te absorberen en de nagalmtijd te verminderen, waardoor de spraakverstaanbaarheid in elke kamer wordt verbeterd.

Nu gaat Soundless nog een stap verder om ervoor te zorgen dat de akoestische oplossingen niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn met een hoog absorberend vermogen, maar ook dat ze zijn gemaakt van natuurlijk duurzaam materiaal om dit waardevolle concept van het creëren van een gezonde omgeving voor iedereen.

Soundblox
Het mos kan worden gebruikt in combinatie met Soundblox. Soundblox is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals scholen, sportfaciliteiten, kerken, parkeerplaatsen binnen en buiten, industriële fabrieken, gymnasiums, zwembaden, ruimten voor mechanische uitrusting, theaters, bibliotheken, bioscopen en worden gebruikt in externe wegen en spoorwegen geluidsbarrières. Ze kunnen zelfs worden gebruikt in omgevingen met een hoog geluidsniveau, waar ze helpen om de geluidsniveaus in fabrieken en fabrieken tot beheersbare niveaus te brengen. Ze kunnen worden gebruikt in externe geluidswallen voor wegen en spoorwegen.

Het was een fijne en enthousiaste samenwerking met de mensen van Soundless Acoustics.

https://materialdistrict.com/material/mummy-moss-greenwall/