blog.

LOVdesign_blog-Designweek_en_SaloneDelMobile_2019_Milano

Designweek
Salone del Mobile
Milano 2019

11 april 2019

+

De Designweek te Milaan, the Fuorisalone, Salone del Mobile en Euroluce waren opnieuw adembenemend interessant. Het zijn 4 intensieve dagen geweest met wat kilometers op de teller van mijn schoenen. Op het Salone del Mobile in de hallen en Fuorisalone in het centrum van de stad laten de fabrikanten en designers tijdens de Designweek hun nieuwste collecties en ontwerpen zien, hun paradepaardjes waarmee ze willen uitpakken. En daar zitten ongelooflijk mooie stukken bij.

blog Material District 2019 - Rotterdam

Material District
Beurs Rotterdam

12 maart 2019

+

De beurs “Material District” te Rotterdam was tijdens mijn 2-daags bezoek het terrein om materialen te ontdekken, zowel nieuwe materialen alsook materialen die in ontwikkeling zijn. In deze tijden ligt de nadruk van materialen op herbruikbaar, recycleerbaar, composteerbaar of biologisch afbreekbaar. Er wordt onderzoek gedaan en de resultaten van deze materialen kan je zien op de beurs “Material District”.

blog boekenbeurs

Boeken leren, boeken creëren en boeken zeggen: dromen mag!

16 november 2018

+

Zalig, even tijd nemen om te verdiepen in een boek! Boeken leren je iets, brengen je iets bij en geven je ontspanning. De geur, de structuur van het papier en het verrassende van wat je op de volgende pagina zal ontdekken. De boekenbeurs, het moment voor mij om op zoek te gaan naar nieuwe lectuur, inspirerende en interessante werkboeken. Met mijn gedrevenheid iets te vinden over interieur, kunst, fotografie, materialen, mensen, het leven,…kortom mijn passie. En het aanbod was er! Heel veel boeken die mijn dynamische boekenkast konden aanvullen. Na een dagje boekenbeurs, gefocust op datgene die mij boeit, heb ik een aantal boeken geselecteerd die mij prikkelen.

LOV Design - Anja Sanders - Exhibition - Lights - Flower - Green

De designweek in Milaan: veel beleven, weinig slapen

3 mei 2018

+

Onder een stralende zon trok ik enkele weken geleden naar Milaan voor de Designweek (17 – 22 april). Vier dagen bracht ik door op deze inspirerende hotspot voor design, mode, interieur en exterieur, in het warme gezelschap van een groep design- en modeliefhebbers. Veel beleven en weinig slapen dus …