blog.

Winkel Oyya Gent door interieurarchitect Anja Sanders van LOV Design ontwerp en projectopvolging

Ontdek de nieuwe winkel van Oyya te Gent

27 mei 2020

+

Een interieur creëren als interieurarchitect is op en top een beleving van kleuren, vormen en materialen. De vrijheid die Mathieu mij gaf in het ontwerp was een groot pluspunt. We hebben mekaar weinig gehoord tijdens de opbouw van het interieur van Oyya Gent. Dit benadrukt nogmaals dat met weinig woorden, een goede coördinatie en een top team een realisatie tot stand komt. Een goede communicatie is de basis van een goede samenwerking. Het volledige project heb ik voor mijn rekening genomen zodat Mathieu enkel de beslissingen hoefde te nemen. Mathieu gaf mij de kans om nieuwe materialen en texturen te implementeren. Zo heb ik een positieve bijdrage geleverd aan het bestaande concept van zwart en wit.

blog LOV Design - Anja Sanders - Team - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

HET STAPPENPLAN VOOR JOUW INTERIEUR!

15 oktober 2019

+

Elke samenwerking start met een droom, een idee.
Als interieurarchitect helpen wij jou met het realiseren van jouw droom, jouw idee, jouw project, ...
De eerste vraag: Hoe beginnen we eraan? Je hebt waarschijnlijk 1001 vragen, stel ze gewoon.
Er zijn stappen die we overlopen en tot een ontwerp, concept of realisatie te komen.
Een ontspannen vrijblijvend gesprek geeft jou de juiste informatie en inzichten om van start te gaan.

blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Material District - ©lovdesign

Mummy Moss Greenwall

12 september 2019

+

Het is altijd fijn als een realisatie van LOV Design wordt gepubliceerd. Hier vind je de foto’s van de realisatie Gelato en Coffee Bar Surprice terug op de website van Material District. LOV Design heeft het ontwerp en projectcoördinatie voor haar rekening genomen. En het resultaat mag er zijn! De zaakvoerders van Surprice zijn mensen die bewust keuzes maken, ook voor hun interieur.

LOV Design - Anja Sanders - Ontwerp en projectcoördinatie SurprICE

Ontwerp en projectopvolging
Gelato en Coffee bar SurprICE

11 juni 2019

+

Graag stel ik jou Gelato en Coffee bar SurprICE te Westouter voor! De schitterende desserts worden door Christof en Nancy, een enthousiast en gedreven koppel, gecreëerd. LOV Design heeft voor SurprICE het design en de projectcoördinatie van het ijssalon te Westouter uitgevoerd.

LOVdesign_blog-Designweek_en_SaloneDelMobile_2019_Milano

Designweek
Salone del Mobile
Milano 2019

11 april 2019

+

De Designweek te Milaan, the Fuorisalone, Salone del Mobile en Euroluce waren opnieuw adembenemend interessant. Het zijn 4 intensieve dagen geweest met wat kilometers op de teller van mijn schoenen. Op het Salone del Mobile in de hallen en Fuorisalone in het centrum van de stad laten de fabrikanten en designers tijdens de Designweek hun nieuwste collecties en ontwerpen zien, hun paradepaardjes waarmee ze willen uitpakken. En daar zitten ongelooflijk mooie stukken bij.

Nieuw interieur, hoe begin je eraan?

3 oktober 2018

+

De mooie zomerse dagen brachten je tonnen nieuwe energie. Die energie wil je nu gebruiken om werk te maken van je interieur. Verouderde materialen, kleuren die niet echt bij elkaar passen of niet de juiste sfeer creëren, … een en ander is dringend toe aan vernieuwing.

Ideeën heb je in overvloed, maar hoe zet je ze om in een realistisch ontwerp? Hoe combineer je esthetiek en functionaliteit, en behoud je tegelijk je eigen stijl? Dat is werk voor een professional. Iemand die je stap voor stap meeneemt richting je droominterieur en die je in contact brengt met de juiste vakmensen.