blog.

LOV Design - Anja Sanders - Ontwerp en projectcoördinatie SurprICE

Ontwerp en projectopvolging
Gelato en Coffee bar SurprICE

11 juni 2019

+

Graag stel ik jou Gelato en Coffee bar SurprICE te Westouter voor! De schitterende desserts worden door Christof en Nancy, een enthousiast en gedreven koppel, gecreëerd. LOV Design heeft voor SurprICE het design en de projectcoördinatie van het ijssalon te Westouter uitgevoerd.

LOVdesign_blog-Designweek_en_SaloneDelMobile_2019_Milano

Designweek
Salone del Mobile
Milano 2019

11 april 2019

+

De Designweek te Milaan, the Fuorisalone, Salone del Mobile en Euroluce waren opnieuw adembenemend interessant. Het zijn 4 intensieve dagen geweest met wat kilometers op de teller van mijn schoenen. Op het Salone del Mobile in de hallen en Fuorisalone in het centrum van de stad laten de fabrikanten en designers tijdens de Designweek hun nieuwste collecties en ontwerpen zien, hun paradepaardjes waarmee ze willen uitpakken. En daar zitten ongelooflijk mooie stukken bij.

blog Material District 2019 - Rotterdam

Material District
Beurs Rotterdam

12 maart 2019

+

De beurs “Material District” te Rotterdam was tijdens mijn 2-daags bezoek het terrein om materialen te ontdekken, zowel nieuwe materialen alsook materialen die in ontwikkeling zijn. In deze tijden ligt de nadruk van materialen op herbruikbaar, recycleerbaar, composteerbaar of biologisch afbreekbaar. Er wordt onderzoek gedaan en de resultaten van deze materialen kan je zien op de beurs “Material District”.

LOV Design - Anja Sanders - Exhibition - Lights - Flower - Green

De designweek in Milaan: veel beleven, weinig slapen

3 mei 2018

+

Onder een stralende zon trok ik enkele weken geleden naar Milaan voor de Designweek (17 – 22 april). Vier dagen bracht ik door op deze inspirerende hotspot voor design, mode, interieur en exterieur, in het warme gezelschap van een groep design- en modeliefhebbers. Veel beleven en weinig slapen dus … 

In/side out

16 maart 2018

+

Inside Out is een relatief nieuw interieurevent dat op een vernieuwende manier interieur, kunst en het buitenleven samenbrengt. Dit jaar vond de interieurbeurs plaats in maart. Ik ging er de gezellige sfeer opsnuiven en liet me intussen inspireren door de vele mooie meubels, materialen, kunst en decoratie. Hieronder zie je een overzicht van de pareltjes die ik er ontdekte…