blog.

blog LOV Design - Anja Sanders - Team - Projectleider - Interieurexpert - ©lovdesign

HET STAPPENPLAN VOOR JOUW INTERIEUR!

15 oktober 2019

+

Elke samenwerking start met een droom, een idee.
Als interieurarchitect helpen wij jou met het realiseren van jouw droom, jouw idee, jouw project, ...
De eerste vraag: Hoe beginnen we eraan? Je hebt waarschijnlijk 1001 vragen, stel ze gewoon.
Er zijn stappen die we overlopen en tot een ontwerp, concept of realisatie te komen.
Een ontspannen vrijblijvend gesprek geeft jou de juiste informatie en inzichten om van start te gaan.

blog LOV Design - Anja Sanders - Soundless Acoustics - Material District - ©lovdesign

Mummy Moss Greenwall

12 september 2019

+

Het is altijd fijn als een realisatie van LOV Design wordt gepubliceerd. Hier vind je de foto’s van de realisatie Gelato en Coffee Bar Surprice terug op de website van Material District. LOV Design heeft het ontwerp en projectcoördinatie voor haar rekening genomen. En het resultaat mag er zijn! De zaakvoerders van Surprice zijn mensen die bewust keuzes maken, ook voor hun interieur.

LOVdesign_blog-Designweek_en_SaloneDelMobile_2019_Milano

Designweek
Salone del Mobile
Milano 2019

11 april 2019

+

De Designweek te Milaan, the Fuorisalone, Salone del Mobile en Euroluce waren opnieuw adembenemend interessant. Het zijn 4 intensieve dagen geweest met wat kilometers op de teller van mijn schoenen. Op het Salone del Mobile in de hallen en Fuorisalone in het centrum van de stad laten de fabrikanten en designers tijdens de Designweek hun nieuwste collecties en ontwerpen zien, hun paradepaardjes waarmee ze willen uitpakken. En daar zitten ongelooflijk mooie stukken bij.

blog Material District 2019 - Rotterdam

Material District
Beurs Rotterdam

12 maart 2019

+

De beurs “Material District” te Rotterdam was tijdens mijn 2-daags bezoek het terrein om materialen te ontdekken, zowel nieuwe materialen alsook materialen die in ontwikkeling zijn. In deze tijden ligt de nadruk van materialen op herbruikbaar, recycleerbaar, composteerbaar of biologisch afbreekbaar. Er wordt onderzoek gedaan en de resultaten van deze materialen kan je zien op de beurs “Material District”.

blog boekenbeurs

Boeken leren, boeken creëren en boeken zeggen: dromen mag!

16 november 2018

+

Zalig, even tijd nemen om te verdiepen in een boek! Boeken leren je iets, brengen je iets bij en geven je ontspanning. De geur, de structuur van het papier en het verrassende van wat je op de volgende pagina zal ontdekken. De boekenbeurs, het moment voor mij om op zoek te gaan naar nieuwe lectuur, inspirerende en interessante werkboeken. Met mijn gedrevenheid iets te vinden over interieur, kunst, fotografie, materialen, mensen, het leven,…kortom mijn passie. En het aanbod was er! Heel veel boeken die mijn dynamische boekenkast konden aanvullen. Na een dagje boekenbeurs, gefocust op datgene die mij boeit, heb ik een aantal boeken geselecteerd die mij prikkelen.

Nieuw interieur, hoe begin je eraan?

3 oktober 2018

+

De mooie zomerse dagen brachten je tonnen nieuwe energie. Die energie wil je nu gebruiken om werk te maken van je interieur. Verouderde materialen, kleuren die niet echt bij elkaar passen of niet de juiste sfeer creëren, … een en ander is dringend toe aan vernieuwing.

Ideeën heb je in overvloed, maar hoe zet je ze om in een realistisch ontwerp? Hoe combineer je esthetiek en functionaliteit, en behoud je tegelijk je eigen stijl? Dat is werk voor een professional. Iemand die je stap voor stap meeneemt richting je droominterieur en die je in contact brengt met de juiste vakmensen.

LOV Design - Anja Sanders - Exhibition - Lights - Flower - Green

De designweek in Milaan: veel beleven, weinig slapen

3 mei 2018

+

Onder een stralende zon trok ik enkele weken geleden naar Milaan voor de Designweek (17 – 22 april). Vier dagen bracht ik door op deze inspirerende hotspot voor design, mode, interieur en exterieur, in het warme gezelschap van een groep design- en modeliefhebbers. Veel beleven en weinig slapen dus … 

In/side out

16 maart 2018

+

Inside Out is een relatief nieuw interieurevent dat op een vernieuwende manier interieur, kunst en het buitenleven samenbrengt. Dit jaar vond de interieurbeurs plaats in maart. Ik ging er de gezellige sfeer opsnuiven en liet me intussen inspireren door de vele mooie meubels, materialen, kunst en decoratie. Hieronder zie je een overzicht van de pareltjes die ik er ontdekte…

LOV Design

Lov design, ontstaan uit liefde voor design

1 januari 2018

+

Vrijheid, voor designers is het een sleutelwoord. De vrijheid om te creëren en ideeën te delen met de wereld via je ontwerpen. Maar ook de vrijheid om een nieuwe weg in te slaan. Dat is precies wat ik deed, geleid door mijn passie voor design.